З вечора окупанти випустили 13 КАБ по Херсонщині: під завалами можуть бути люди

6 месяцев назад 0

Російські окупанти з вечора, 24 жовтня, випустили то території Херсонської області 13 керованих авіабомб. Унаслідок атак під завалами, ймовірно, знаходяться люди
Про це  очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.
"І знову росія пройшлася вогнем по населених пунктах Херсонщини. Цієї ночі окупанти завдавали ударів різними видами озброєння. Після 22 години ворог випустив 13 керованих бомб. На місці одного з прильотів триває рятувальна операція. Ймовірно, під завалами люди. 
Загалом з 06:00 24.10.2023 по 06:00 25.10.2023 зафіксовано 35 прильотів КАБ. Був завданий і ракетний удар. Також була атака ударним безпілотником Shahed. Масштаби руйнувань уточнюються.", — йдеться у повідомленні.
Зазначається, що за добу у Херсонській області було зафіксовано 35 керованих авіабомб. Також окупанти завдали ударів ракетами та безпілотниками.
Вночі проти вівторка, 24 жовтня, росіяни обстріляли Білозерку Херсонської області. Через влучання снаряда у приватний будинок постраждала сім'я з чотирьох людей, у тому числі дитина. На ранок окупанти атакували й село Козацьке, де поранили двох жінок.