За крадіжки, грабіж та розбійний напад мешканець Олешківського району проведе за гратами майже 5 років

4 года назад 0

На початку лютого цього року працівники Олешківського відділення поліції затримали зловмисника, який скоїв розбійний напад на місцевого мешканця. Під час досудового розслідування з’ясувалося, що підозрюваний причетний ще до грабежу та серії крадіжок. Нині суд визнав чоловіка винним і відправив його за грати. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

У лютому цього року приблизно о 18:00 в Олешківське відділення поліції звернулася місцева мешканка. Жінка розповіла, що бачила, як на території школи один чоловік вдарив іншого, забрав його речі та втік. На місце злочину негайно прибув екіпаж групи швидкого реагування районного підрозділу поліції і вже через 10 хвилин правоохоронці затримали зловмисника неподалік від школи.

Поліцейські з’ясували, що зловмисник декілька годин потому познайомився з потерпілим та запропонував розпити пляшку горілки, яку приніс з собою. Під час розпивання алкоголю підозрюваний побачив у нового знайомого мобільний телефон та вирішив його забрати. Спочатку він наніс потерпілому удар кулаком в голову, а після того, як чоловік упав, кривдник почав бити його ногами. Далі зловмисник зняв з побитого куртку, забрав мобільний телефон і пішов додому.

Раніше чоловік у поле зору правоохоронців не потрапляв. Але під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що затриманий причетний ще до серії майнових злочинів. Сліди його пальців рук збіглися з тими, що поліцейські вилучили на місці скоєння 6 крадіжок та грабежу неповнолітнього.

Під час судового засідання зловмисник свою провину повністю визнав. Суд призначив йому покарання у вигляді 4 років та 7 місяців позбавлення волі.