За останній місяць збільшилась інтенсивність обстрілів деокупованої Херсонщини

2 месяца назад 0

Російські війська почали частіше використовувати КАБи при обстрілах прибережних населених пунктах Херсонщини, заявив в марафоні "Єдині новини" керівник пресофісу ОВА  Олександр Толоконніков .

"І в самому Херсоні вже це не перший авіаційний обстріл, такі ж ракетні обстріли були тиждень тому. Одна ракета прилетіла, через два дні ще одна, у Херсоні у Дніпровському районі. Зараз три КАБи , тому сказати, що керовані авіабомби — це рідкість, не можна. Але зараз, на жаль, є вже цей випадок. До цього були, але це не так було масштабно і не було стільки постраждалих" , — сказав Толоконніков.

За останній місяць кількість обстрілів населених пунктів російськими військами збільшилась, розповів в марафоні "Суспільне. Студія" перший заступник голови облради  Юрій Соболевський .

"На мій погляд, кількість обстрілів збільшилась. Географія, вона насправді та сама — це населені пункти поруч з Дніпром, десь, 15 км від Дніпра. Але, в середньому, в день вони (російські військові — ред.) обстрілюють 10-15 населених пунктів у нас на деокупованій частині Херсонщини" , — повідомив Соболевський.