За вихідні дні поліцейські розшукали та повернули рідним 5 зниклих дітей

4 года назад 0

За період вихідних днів працівники поліції Херсонщини розшукали та повернули батькам 5 зниклих дітей. З усіма неповнолітніми все добре. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

У Бериславський відділ поліції звернувся чоловік і повідомив, що його 16-річну доньку невідомий посадив в автомобіль «ВАЗ-2109» та увіз у невідомому напрямку. На розшук дівчини були підняті всі працівники поліції, попереджені всі пости. Через 4 години пошуків автомобіль поліцейські зупинили в одному з населених пунктів у Дніпропетровській області. З дівчиною було все добре. Вона пояснила, що її ніхто не викрадав, а вона поїхала з нареченим. Сам хлопець розповів, що хотів провести обряд викрадення нареченої, але не уявляв, що батьки обраниці не зрозуміють його намірів. Працівники поліції повернули дівчину батькам.

Упродовж двох годин працівники поліції розшукали двох дівчат віком 13 та 11 років з Каланчацького району. Їх батьки повідомили поліцейським, що подружки пішли гуляти і до 22:00 не повернулися. Працівники поліції встановили місцезнаходження дівчат після двох годин пошуків. Вони знаходилися в гостях у подружки і забули про час. Поліцейські відвели неповнолітніх додому та передали батькам.

Двох 12-річних хлопців з Голопристанського району, які після прогулянки не повернулися додому, поліцейські розшукали упродовж кількох годин після початку пошуків. Батьки зниклих повідомили, що їх діти понад добу не з’являються вдома, а самостійні пошуки ні до чого не призвели. Працівники поліції перевірили населений пункт та прилеглу до нього лісосмугу, дітей виявили біля дороги. Хлопчики розповіли, що загралися допізна і боялися повертатися додому, адже батьки могли їх сварити. Тому вони заночували в покинутому будинку. Правоохоронці відвели дітей до батьків, з усіма провели профілактичні бесіди.