«Заступниця» Сальдо потрапила в ДТП у Криму: машину колаборантки розім’яло

2 года назад 0

Колаборантка з Херсонщини Катерина Губарєва нібито потрапила в ДТП в окупованому Криму. Фото її розбитої машини опублікували ввечері 27 жовтня.
У телеграм-каналах повідомили, що за кермом машини був водій. Його та Губарєву начебто доправили до Сімферопольської лікарні.
Машину колаборантки розтрощило Наразі невідомо, у якому стані колаборанти. У мережі оприлюднили світлину розбитої машини марки Land Cruiser з державними номерами ВТ 5550 АВ. На такій їздить колаборантка. З фото видно, що авто зазнало серйозних пошкоджень.

До речі, пишуть, що ще один колаборант, її чоловік Павло Губарєв, помчав до Криму. Розбите авто Губарєвої / Фото з телеграм-каналів
Скільки колаборантів вже ліквідували Активісти руху , що від початку повномасштабної війни партизани та підпілля ліквідували щонайменше 10 політиків-колаборантів.

Найактивніше їх знищували у серпні, тобто за місяць до проведення російських псевдореферендумів. Центрами партизанської слави залишаються Херсонська та Запорізька області. Виуористовували вогнепальну зброю або підкладали вибухівки.

Серед ліквідованих зрадників представники ОПЗЖ:

  • Володимир Струк,
  • Олег Бойко,
  • Павло Слободчиков, який балотувався від Блоку Володимира Сальдо.