Затримали чоловіка за підозрою в спробі вбивства

6 лет назад 0

Причиною конфлікту стала жінка, яка раніше була одружена з підозрюваним, а зараз проживає з потерпілим. В ході конфлікту колишній чоловік декілька разів вдарив льодорубом свого суперника. Постраждалому була вчасно надана необхідна медична допомога та наразі стан його здоров’я задовільний.

В чергову частину Каховського відділу поліції надійшло повідомлення з районної лікарні, що в приймальне відділення з тілесними ушкодженнями доставлений 32-річний місцевий житель. У потерпілого діагностували рублену рану лівого плеча та проникаюче поранення грудної клітини.

Поліцейські встановили, що чоловік отримав тілесні ушкодження за місцем свого проживання від колишнього чоловіка своєї співмешканки. Як з’ясувалося, 37-річний чоловік, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень, прийшов в гості до подружжя та почав конфліктувати. Між чоловіками почалася бійка, в ході якої гість схопив льодоруб, декілька разів вдарив ним господаря будинку та втік. Оперативники затримали підозрюваного за місцем його проживання. Він зізнався в скоєному злочині та пояснив, що ні про що не жалкує.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Знаряддя злочину вилучене та направлене на дослідження в експертно-криміналістичний центр. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство" через ст.15 ККУ "Замах на злочин". Підозрюваному може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області