Злочин через ревнощі

5 лет назад 0

 До поліції надійшло повідомлення, що в Голій Пристані жінка, впавши з драбини, отримала травми не сумісні з життям.

Прибувши до місця трагедії,  слідчо-оперативна група Голопристанського відділення виявили тіло  з численними травмами голови та синцями на обличчі. Чоловік стверджував, що нетвереза жінка   вилізла на драбину, але не втрималась і впала головою вниз.

Співмешканець жінки  був напідпитку і постійно змінював свої свідчення, а через деякий час зізнався у злочині. Він розповів, що підозрював співмешканку у зраді, дуже її ревнував. Того вечора вони разом розпивали спиртне, і він вкотре почав звинувачувати подругу в невірності. Потім став бити ногами, поки жінка не перестала подавати ознак життя. Щоб замаскувати злочин під нещасний випадок, притягнув драбину і залишив її поруч з тілом.

Наразі зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Вирішується питання щодо обрання чоловіку міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику може загрожувати позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області