Знакова дата: курсанти-правоохоронці Херсонщини склали присягу на День українського воїнства

7 лет назад 0

Керівник поліції Херсонщини Артур Мєріков привітав курсантів Херсонського факультету Одеського вишу поліції з прийняттям Присяги працівника поліції України

 
Сьогодні в Херсоні відбулося складання курсантами Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ Присяги працівника поліції. 47 хлопців та 28 дівчат урочисто присягнули на вірність українському народу. 

У цей день на урочистий захід завітали голова обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв, голова обласної ради Владислав Мангер, начальник Головного управління Національної поліції в Херсонській області Артур Мєріков, інші почесні гості, рідні та друзі курсантів.

 

Цьогоріч до Херсонського факультету ОДУВС навчатися поступили 75 курсантів. Серед них 28 дівчат.

Звертаючись до майбутніх поліцейських, керівник обласної поліції Артур Мєріков наголосив:

«Пам'ятайте, що обраний вами шлях покладає на вас обов'язок завжди залишатися з українським народом, бути чесними, сумлінними і дисциплінованими поліцейськими, з високою відповідальністю виконувати покладені на вас службові обов'язки та вдосконалювати свою професійну майстерність!». 

Наприкінці свого виступу Артур Іванович побажав курсантам успіхів у навчанні, придбанні необхідних навичок і практичного досвіду, здоров’я та миру.

Заходи завершилися урочистим маршем під акомпанемент оркестру Головного управління Національної поліції в Херсонській області. Після чого курсантів з прийняттям Присяги працівника поліції привітали рідні та друзі.

Відділ комунікації поліції Херсонської області