ЗСУ касетними снарядами знищили окупантів під Кринками

2 месяца назад 0

Російські загарбники продовжують штурми позицій Сил оборони в районі частково звільненого села Кринки на лівому (окупованому) березі Дніпра у Херсонській області. Однак без бронетехніки, виключно піхотними групами, які знищуються касетними снарядами.

Про це у своєму Телеграм-каналі «Говорять Снайпер» повідомив блогер і боєць 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар» 5-ої бригади Збройних сил України Станіслав Бунятов (Осман) :

Що відомо? «Вище командування (загарбників) ставить задачі щодо штурмів, але для вигляду змушене когось відправляти. Паралельно вони планують масштабну операцію, яка скоріше за все закінчиться провалом, горами трупів та металобрухту» , — повідомляє Бунятов.

Тим часом пресслужба Сил оборони півдня України доповіла про підтверджені втрати інтервентів на Херсонському напрямку за період з 7:00 тринадцятого березня до 7:00 чотирнадцятого.

Так, наші захисники ліквідували 42 окупанти (два взводи) та знищили чотири моторні човни, розвідувальні безпілотні літальні апарати типу ‘‘Superсam’’ та ‘‘Zala’’, автомобіль, квадроцикл і спостережний пункт ворога.

Що було раніше? Сили оборони продовжують утримувати плацдарм в районі Кринок на лівобережжі Херсонської області. Українські військові працюють над розширенням цієї території.

Про це повідомила начальник об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.
«Плацдарм ми продовжуємо утримувати. У надзвичайно важких умовах працюють наші підрозділи, вдається тримати позиції та працювати над розширенням плацдарму, при тому, що ворог не залишає спроб своїх штурмів, хоч вони й невдалі та без підтримки бронетехніки» , – сказала Гуменюк.

Гуменюк наголосила, що є ознаки того, що окупантам потрібна чергова ротація. Її вони проводять для того, щоб люди, прибувши на лінію бойового зіткнення, були необізнані в ситуації та погодилися піти на фактично загибель у штурми.