ЗСУ на Херсонщині завдали три удари по скупченнях військ РФ та знищили склад боєприпасів

2 года назад 0

На Херсонщині українські авіатори завдали три удари по скупченнях військ РФ, артилеристи знищили ще один склад боєприпасів у Нововоскресенському. Про це  речник Оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

За його словами, у південній операційній зоні склад і розташування російських військ не змінились. Підрозділи військ РФ продовжують застосовувати тактику дистанційних обстрілів. Протягом бойового дня російська штурмова авіація та гелікоптери 9 разів атакували позиції ЗСУ.

"Натомість наші три гелікоптерних удари по скупченню живої сили, озброєння та техніки ворога в Нововознесенському, Архангельському і Правдиному поряд із роботою ракетно-артилерійських підрозділів мають результат. Знищені — 13 військових РФ, самохідна гаубиця "Мста-С" та три одиниці автомобільної техніки. Вже традиційно знищено склад боєприпасів. Остаточні втрати ворога розвідуються" , — повідомив Владислав Назаров. Що відомо:

  • ЗСУ завдали суттєве ураження Антонівському мосту, підтверджений вагомий ступінь пошкодження мосту через Каховську ГЕС та знищений склад боєприпасів військ РФ у Каховці.
  • За оперативною інформацією Генерального штабу ЗСУ станом ранок 23 серпня, на Південнобузькому напрямку основні зусилля війська РФ зосереджують на утриманні займаних позицій та недопущенні просування наших військ. Вживають заходів з поповнення втрат.