ЗСУ спалили «непереможний» російський танк «Прорив» у Херсонській області

5 месяцев назад 0

Українські військовослужбовці продовжують систематичне знищення російських окупантів на лівому березі Херсонської області. Ворог зазнає втрат не лише в особовому складі, а й у техніці.

Напередодні українські захисники перетворили на металобрухт російський танк Т-90М "Прорив". Про це у повідомив журналіст Юрій Бутусов.

Сили оборони знищили танк у районі населеного пункту Кринки Херсонської області. За словами Бутусова, ворожу техніку вдалося спалити завдяки роботі БПЛА 14-го окремого полку Збройних сил України.

Кадри аеророзвідки показали, що від російського танка залишився лише обгорілий корпус. Екіпаж ворожої машини, очевидно, також було знищено.

Варто зазначити, що кремлівська пропаганда постійно розповідає, що Т-90М "Прорив" нібито "невразливий і непереможний" у бою. Також у РФ люблять хвалитися, що цей танк нібито один із найдосконаліших у світі.

Проте українські військовослужбовці вже неодноразово розвінчували міфи російської пропаганди і знищували Т-90М "Прорив" так само, як і старші моделі російських танків.

      ​Нагадаємо, за добу 24 листопада українські військовослужбовці ліквідували ще 860 російських окупантів. Також було знищено десятки одиниць різної ворожої техніки. З початку повномасштабної війни загальні втрати ворога склали вже 323,7 тис. осіб.

      Раніше спецпідрозділ Служби безпеки України показав, як ефектно відпрацювали по позиціям російських загарбників за тиждень. В результаті рахунок ворожих втрат налічує сотні одиниць живої сили та десятки важкої бойової техніки.

      Як повідомлялось, українські морські піхотинці зайняли три плацдарми на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Завдяки мінометам та артилерії вдалося просунутися вглиб території на 3-8 кілометрів.​