ЗСУ вразили засоби ППО РФ у Херсоні та Нововоскресенському

2 года назад 0

Авіація ЗСУ завдала ударів по засобах протиповітряної оборони в Херсоні та Нововоскресенському Нововоронцовської громади Бериславського району. Про це  речник оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

Також він повідомив, що були уражені райони зосередження російських військ в Архангельському та склад боєприпасів в Бурханівці

"В ході виконання вогневих завдань ракетно-артилерійськими підрозділами нанесено ураження по зосередженню ворога в Снігурівці, Нововоскресенському та Чкаловому ", — повідомив Назаров.

За його словами, підтверджені втрати російських військ складають 20 військових, одиниці автотехніки, вузол зв’язку 98-го парашутно-десантного полку в Дудчанах та ще один склад боєприпасів в Нововоскресенському. Остаточні втрати противника розвідуються.

Що відомо:

  • ЗСУ відбили штурми російських військ поблизу Благодатного та Таврійського. Українські авіатори завдали чотири удари по місцях зосередження техніки, озброєння та живої сили у Бериславському районі, зокрема й по системах протиповітряної оборони у Новій Каховці.
  • Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ завдали чергові удари по мосту через Каховську греблю, командно-спостережному пункту батальйонної тактичної групи 33-го мотострілецького полку та 7-ої військової бази військ РФ.