Зухвалий напад на готель поліція Херсонщини розкрила за дві години

3 года назад 0

У Новій Каховці парочка винайняла номер у готелі, а потім вчинила там розбійний напад. Як поліції розповіла адміністраторка закладу, при поселенні в чоловіка з жінкою не виявилося документів. Попросилися буквально до ранку, та вже вночі спустилися на рецепцію. Чоловік притулив до горла 43-річної адміністраторки ніж. Пара наказала віддати їм всі гроші, які були в готелі. Налякана жінка дістала виручку з каси, а також те, що зберігалося в сейфі: 150 доларів та 5 тисяч гривень. Прихопивши ще й мобільні, які лежали на рецепції, нападники втекли.

Особи підозрюваних оперативники встановили за півгодини, переглянувши записи з камер відеоспостереження. На розшук 50-річного чоловіка, який  кульгає, та його 37-річної супутниці орієнтували всі піші та автопатрулі. Близько сьомої ранку підозрюваного, який вже встиг перевдягнутися, помітили на одній із вулиць міста. Побігти він не зміг, бо ж кульгає.

А от його спільницю затримали в Олешках. Жінка відправилася на шопінг, втім, так і не встигла отоваритися за поцуплені гроші. Зловмисникам вже повідомлено про підозру. Обидва чекатимуть суду в слідчому ізоляторі.

Марина САВЧЕНКО.