30-у річницю з дня створення військової частини відсвяткували херсонські Нацгвардійці (Фото)

2 года назад 0

Сьогодні, у концертному залі обласного палацу «Молоді та студентів» відбулися урочистості з нагоди 30-ї річниці з Дня створення військової частини 305606. Аби привітати гвардійців зі святом завітали представники місцевих органів влади, силових відомств, а також були запрошені шановні ветерани.

Інформує прес-служба частини у соціальній мережі.

 

Згадавши подвиг Героїв, які загинули виконуючи службово-бойові завдання у складі військової частини, присутні вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.

Зокрема, ветеранам, які здійснили неабиякий вклад у розвиток та продовжують бути наставниками для нових поколінь гвардійців, командир підполковник Руслан Кузьміч вручив подарунки.

Вітаючи особовий склад та гостей з цією ювілейною датою, командир зазначив: «Протягом 30-и років свого існування в складі незалежної України, ви з честю і гідністю продовжуєте виконувати поставлені завдання, завдяки чому жителі Херсонщини мають можливість спокійно жити та працювати. І я вдячний за це кожному з вас, шановні побратими!».

Інформаційно: У 1990 році в місті Херсоні було створено моторизовану військову частину міліції Внутрішніх військ МВС для надання допомоги територіальним органам внутрішніх справ в несенні служби з охорони громадського порядку та боротьбі зі злочинністю. За роки існування частини в складі ВВ МВС України, Національної гвардії України, особовий склад батальйону систематично приймав участь в різноманітних заходах, пов’язаних із несенням служби по забезпеченню безпеки громадян під час масових заходів, забезпеченню безпеки перших осіб держави під час перебування їх на території області, участі в комплексних та цільових оперативно-профілактичних операціях, які проводились на території обласного центра та області.

Отримавши заохочувальні відзнаки від гостей свята, всі присутні мали можливість побачити чудові виступи творчих колективів міста.

Слід відзначити, що Херсонська міська рада постійно підтримує контакти з військовою частиною. «При підготовці до виконання бойових завдань в зоні АТО надавалась допомога, а саме продуктами харчування, автономними джерелами енергопостачання (електрогенератори), бензопили», — уточнює прес-служба міськох ради. Також, для поліпшення соціальних умов членів сімей військовослужбовців міською радою було забезпечено влаштування дітей у дитячі садки та школи міста.

Фото Військової частини 3056 Національної гвардії України