5 років ув’язнення отримав житель Херсонщини, який через боргові зобов’язання вдарив ножем друга

7 лет назад 0

Злочин стався взимку минулого року в одному з сіл Голопристанського району. У поліцію надійшло повідомлення, що на подвір’ї між двома чоловіками стався конфлікт, один з них поранений. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Потерпілим виявився 36-річний чоловік. У нього діагностували проникаюче ножове поранення черевної порожнини. Його доставили до лікарні та прооперували, він вижив. Поліцейські того ж дня встановили особу зловмисника. Ним виявився 41-річний місцевий житель. З’ясувалося, що односелець позичав гроші у потерпілого і не міг повернути.

Через це між чоловіками постійно виникали сварки. Коли позикодавець знов почав вимагати повернути борг, то зловмисник вдарив йому ножем у живіт. Затриманий пояснив, що потерпілий на нього тиснув і вимагав негайно повернути борг, а у нього не було на той час грошей.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України "Умисне тяжке тілесне ушкодження". Згідно з вироком суду чоловіка визнано винним у інкримінованому злочині та призначене покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Херсонської області