Арбітри Херсонщини успішно склали тест ФІФА з фізичної підготовки

6 лет назад 0

23 січня в у місті Київ українські футбольні арбітри всіх категорій та їхні асистенти складали тест ФІФА з фізичної підготовки, повідомляє обласна федерація футболу.

Арбітри Херсонщини успішно склали всі нормативи та готуються до навчально-тренувальних зборів. Серед відомих арбітрів та асистентів пройшли Ігор Пасхал, Володимир Володін, Максим Чертоляс, Заур Курбанов, Ігор Жосан. Також відбулися зміни в деяких лігах — в Прем’єр лігу був переведений асистент арбітра з міста Нова Каховка Марулін Станіслав, до Другої ліги переведено асистента арбітра Петрову Ірину з міста Нова Каховка, а також у список арбітрів u-19 Прем'єр-ліги переведено Фірманчука Віталія.

Найближчим часом у місті Анталія (Туреччина) з 4 по 11 лютого 2018 року у складі арбітрів та асистентів арбітрів Прем’єр-ліги у навчально-тренувальному зборі приймуть участь арбітр Прем'єр-ліги Пасхал Ігор, та асистенти арбітра Чертоляс Максим, Станіслав Марулін, Курбанов Заур, Володін Володимир і серед жінок асистент арбітра Ірина Петрова.