Армія РФ авіацією атакувала Ольгівку та Миколаївку Херсонської області

8 месяцев назад 0

За минулу добу, 29 серпня, армія РФ авіацією атакувала Ольгівку та Миколаївку Херсонської області. Пошкоджено житлові будинки та загорілась суха трава.

Про це повідомила поліція Херсонської області.

Крім того, Ольгівку окупанти обстріляли з артилерії, поранення отримав 75-річний чоловік.

Унаслідок ворожої атаки Нововоронцовки поранений 60-річний працівник комунального підприємства. 

З танку росіяни обстріляли Одрадокам'янку, унаслідок чого 54-річний місцевий житель отримав поранення.

“Російські військові атакували Велетенське, Янтарне, Кізомис та Станіслав. Від жителів цих населених пунктів у поліцію надійшли повідомлення про пошкоджені будинки, автомобілі, майже знищену російським снарядом та пожежею церкву, а також про нездетоновані снаряди”, – написали правоохоронці.

Фото зі сторінки поліції

Зазначається, в обласному центрі під ворожий удар потрапили цивільні будівлі в центрі міста, у мікрорайонах Корабел, ХБК та в прибережній зоні. У багатоповерхівках розбиті вікна, пошкоджені балкони, у магазинах та аптеках не залишилося жодного вцілілого вікна.

Унаслідок обстрілу поблизу Антонівки загинули двоє чоловіків віком 51 та 28 років, які рухалися на автомобілі до лісосмуги для заготівлі дров. 

Фото зі сторінки поліції

За минулу добу, 29 серпня, окупанти 77 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 452 снаряди з мінометів, артилерії, танків, "Градів", БПЛА та авіації. Через російську агресію 3 людини загинули, ще 3 – поранені.

Учора, 29 серпня, російські військові атакували село Станіслав Херсонської області. Зафіксовано понад 10 “прильотів”.

На Херсонщині освітні заклади потерпають від постійних ворожих обстрілів. На сьогодні пошкоджено – 110 будівель, з них – 3 зруйновано.