Бериславські поліцейські вилучили у місцевого жителя кілька сотень набоїв, пістолети та гвинтівку

6 лет назад 0

У Бериславський відділ поліції надійшло повідомлення, що в одному з сіл у приватному будинку господарі зберігають зброю. Під час перевірки інформація підтвердилася. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники поліції провели санкціонований обшук і в одній з кімнат вилучили дрібнокаліберну гвинтівку, майже 50 предметів, зовні схожих на гільзи, 450 металевих предметів круглої форми куль, 183 свинцевих куль, 170 пістолетних патронів, стартовий пістолет та револьвер.

Господарка пояснила, що в кімнаті, де виявили зброю, проживав її син, який зараз на заробітках. І про походження зброї жінка нічого не знає.

Зброя вилучена та направлена на дослідження. Працівники поліції встановлюють місцезнаходження чоловіка для з’ясування походження зброї та мети її зберігання.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» (карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років).