Бізнесмени Херсонщини звикли до онлайн звітності

6 лет назад 0

Саме такому способу надання податкової звітності віддали перевагу 92% суб’єктів господарювання Херсонщини. У жовтні 2017 року засобами телекомунікаційного зв`язку вони надіслали понад 91 тис. документів. Вже традиційно серед поданих «електронних» звітів понад 98% з податку на додану вартість та 83% – з акцизного податку. Всього у жовтні платники податків надали до територіальних органів Головного управління ДФС у Херсонській області 99,1 тис. звітних документів.

Наразі все більш популярним стає звітування через Електронний кабінет платника – сервіс Державної фіскальної служби України, який функціонує на офіційному веб-порталі відомства. У жовтні за допомогою такого віртуального кабінету майже 16 тис. платників сформували та направили 28,8 тис. звітів або 29% від усієї звітності.

Загалом із початку цього року суб’єкти господарювання та громадяни Херсонщини надали до фіскального відомства 876 тис. звітних документів. Із них через Інтернет надійшло майже 743 тис. або 85% від загальної кількості поданих документів.

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області