Близько 150 студентів з усієї України завітали до Херсонщини на молодіжний форум

6 лет назад 0

Молодь – це майбутнє держави, молодіжна культура – породження індустріального суспільства, вона відрізняється від загальної системи культури ціннісними орієнтирами, модою, способами комунікації. Молодь виконує в суспільстві важливу функцію зміни поколінь, бере безпосередню участь у перетворенні всіх сфер життєдіяльності соціуму.

04 липня на Херсонщині завершився чотириденний Всеукраїнський молодіжний форум Student Education Wave Forum TAVRIA 2018, мета якого — розвиток лідерського потенціалу студентської молоді, підвищення рівня знань учасників у питаннях забезпечення якості вищої освіти та обміну досвідом громадської діяльності. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

У рамках святкування Дня молоді у форумі взяли участь близько 150 студентів з усієї країни. Їм продемонстрували презентації онлайн-порталів неформальної освіти, заохотили до участі в сучасних освітніх програмах, тренінгах від членів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Також студенти обговорили законопроект «Про освіту».

Цього разупро Університетську та позауніверситетську освіту: як поєднати непоєднуване? Слухали про міжнародну діяльність, яка може бути корисна студентам. Працювали над питанням: Як зробити двіжовий якісний орган студентського самоврядування.

Довідково. Молодіжний форум Student Education Wave Forum TAVRIA2018 проводиться в рамках обласної програми «Молодь Херсонщини» на 2017-2021 роки.

Організаторами Форуму є Департамент освіти, науки та молоді обласної державної адміністрації спільно з Студентською радою при Херсонській обласній державній адміністрації та Громадська Організація «Молодіжна правозахисна агенція».