Борчині КЗ “Херсонська школа вищої спортивної майстерності” Херсонської обласної ради найкращі в Європі

3 года назад 0

ЗОЛОТО та СРІБЛО ЧЕМПІОНАТУ ЄВРОПИ з трьох видів боротьби! Борчині КЗ “Херсонська школа вищої спортивної майстерності” ХОР найкращі в Європі!

23 квітня відбулись фінальні сутички на Чемпіонаті Європи з трьох видів боротьби, який відбувався у Польщі. Дві спортсменки КЗ «Херсонська школа вищої спортивної майстерності» ХОР, два майстри спорту України міжнародного класу: Тетяна Ріжко та Алла Белінська в кваліфікаційному відборі та у ¼ фіналу здолали суперниць та отримали право виборювати найвищі нагороди в фіналі Чемпіонату Європи!

Алла Белінська з рахунком 6:3 перемогла борчиню з Болгарії та здобула ЗОЛОТО Чемпіонату Європи у ваговій категорії 72 кг! Тетяна Ріжко стала віце-чемпіонкою Чемпіонату Європи у ваговій категорії 65 кг,виборовши СРІБЛО! Вітаємо наших чарівних дівчат та їх Заслужених тренерів України: Володимира Євонова,Віктора Лушнікова, Романа Павлова! Пишаємось вашими здобутками на міжнародній арені та бажаємо й надалі виборювати тільки найвищі нагороди!

В підсумку жіноча збірна України друга в командному заліку на чемпіонаті Європи з трьох видів боротьби!!!Наші борчині здобули шість медалей, дві з яких найвищого гатунку!