Через хворобу померла викладачка Херсонського ліцею

2 года назад 0

Учора, 22 серпня, не здолавши хворобу померла фіналістка національної премії для вчителів Global Teacher Prize Ukraine Світлана Стельмах, яка викладала в Херсонському академічному ліцеї. Про це повідомили на порталі “Освіторія”.

“Світлана викладала Громадянську освіту, Правознавство та Історію України в Херсонському академічному ліцеї імені О. В. Мішукова. Її професійною мрією було популяризувати професію вчителя, змінити суспільну думку про педагогів. Щоби бути прикладом, фіналістка ділилася досвідом із колегами на воркшопах”, – йдеться в повідомленні. 

У січні 2022 року Світлана Стельмах була гостем подкасту Медіаплатформи “Говори/слухай”. Вона поділилася своїм досвідом та розповіла про важливі аспекти взаємодії батьків, вчителів та учнів.

Нагадаємо, що Global Teacher Prize Ukraine – це щорічна національна премія для вчителів-агентів освітянських змін. Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні.