Через масований російський обстріл Херсон частково знеструмлений. Є загиблі й поранені

6 месяцев назад 0

Учора, 16 листопада, увечері російські війська обстріляли Херсон. Відомо про вісьмох поранених та трьох загиблих. Також через обстріли місто частково знеструмлене.

Про це повідомив голова ХОВА Олександр Прокудін.

Увечері армія РФ завдала ударів по житлових кварталах Центрального та Дніпровського районів міста. Пошкоджені будинки, автомобілі, АЗС та автомийка. 

Голова ХОВА інформує, що у власній квартирі загинула 75-річна жінка. Загинула й невідома жінка, її місце проживання не встановили. До того ж у лікарні від травм померла ще одна херсонка.

Наймолодша поранена – 15-річна дитина. Вона потрапила під обстріл разом зі своєю родичкою 52 років. Окрім них, до лікарні доставили ще чотирьох містян. Це дві жінки, яким 39 та 63 роки, а також чоловіки, яким 63 та 46 років. 

Двом херсонцям, яким 60 та 63 роки, медичну допомогу надали на місці, повідомляє Олександр Прокудін.

Також він зазначає, що через російські обстріли Херсон частково знеструмлений, й енергетики розпочнуть аварійно-відновлювальні роботи сьогодні, 17 листопада, зранку.

Учора, 16 листопада, зранку російські військові з артилерії теж обстріляли Херсон. Тоді загинув чоловік. Також у місті під обстріл потрапив автобус.