Через обстріли у селах Станіславської тергромади на Херсонщині пошкоджені сотні житлових будинків, з Олександрівки евакуюють людей

2 года назад 0

20:40, СьогодніЧерез обстріли у селах Станіславської тергромади на Херсонщині пошкоджені сотні житлових будинків, з Олександрівки евакуюють людей

В селі Олександрівка Станіславської територіальної громади відсутнє електропостачання, водопостачання та газопостачання, зруйновані 20 будинків.

Про ситуацію у Станіславській тергромаді повідомляє Херсонська ОВА.

Зокрема, йдеться, що у Станіславській сільській тергромаді є електропостачання, водопостачання та газопостачання в наявності.

Водночас відсутнє електропостачання в населеному пункті Олександрівка (місцеві електромонтери здійснять ремонт самостійно по можливості). Близько 20 приватних будинків тут частково зруйновані (пошкоджені покрівлі даху, вибиті шибки у вікнах).

Хлібом, борошном та продуктами харчування люди забезпечені частково. Інфраструктура ціла.

Проведена евакуація місцевого населення з селища Олександрівка до смт Станіслав Та близько 150 осіб залишились в селі, відмовившись від евакуації.

В селі Олександрівка відсутнє електропостачання, водопостачання та газопостачання. Йдуть активні бойові дії, є часткова руйнація 260 приватних будинків (вибиті шибки та пошкоджено шифер на дахах). Будівля школи дуже пошкоджена та вибиті шибки. В с. Широка Балка руйнація 20 приватних будинків.