Діти поліцейських Херсонщини оздоровлюються у мальовничих Карпатах

6 лет назад 0

25 дітей працівників поліції Херсонщини покращили здоров’я у медичному реабілітаційному центрі МВС «Кремінці», розташованому у лісовому масиві серед карпатських гір в Івано-Франківській області. Поїздка відбулася за сприяння херсонської профспілки атестованих працівників ОВС та територіального медичного об’єднання МВС України по Херсонській області. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції області.

В санаторії діти не лише зміцнили організм, а й активно і цікаво відпочили. Крім комплексу лікувально-оздоровчих процедур, діти здійснили походи до гірської річки Прут, на гору Хомяк, нагорі Ягідналасували чорницями, побачили велич Манявського водоспаду, відвідалиЧернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, каталися на підйомнику в Буковелі, ходили стежкою Довбуша, побували на одному з найстаріших, найдовших кам’яних аркових мостів (віадуків) через річку Прутта побачили ще багато інших пам’яток історії і культури.

Це був перший заїзд дітей працівників поліції Херсонської області. Незабаром інші 25 дітей вирушать на оздоровлення у мальовничий куточок Західної України та ближче познайомляться з культурою жителів гуцульського краю.