Для херсонців відбувся передсвятковий ярмарок

6 лет назад 0

Великодній ярмарок порадував херсонців доступними цінами та широким асортиментом.

Давно стало доброю традицією – напередодні свят влаштовувати ярмарки сільськогосподарської продукції. 31 квітня на площі біля ККЗ «Ювілейний» пройшов передвеликодній ярмарок, на якому агровиробники Херсонщини змогли представити свої товари. В широкому асортименті та за доступними цінами були представлені овочі, крупи, консервація, хлібо-булочні та кондитерські вироби, риба, м’ясо, сало, ковбаси, сири, молочна продукція, мед – все, що виробляється на агропромислових підприємствах районів Херсонської області.

"Цьогорічний великодній ярмарок, як і передноворічний ярмарок наприкінці минулого року, проходить під брендом «Купуй херсонське!». Ми продовжуємо на рівні обладміністрації активно популяризувати та просувати на внутрішньообласному ринку саме місцеву продукцію, щоб підтримати регіональних виробників та стимулювати економічний розвиток районів", — повідомив директор Департаменту агропромислового розвитку Олександр Паливода.

"Хочу подякувати всім районам, хто знайшов час та можливість привезти свою продукцію для цьогорічного ярмарку. Цього року був дуже широкий вибір кондитерської продукції, випічки та інших хлібо-булочних виробів. Окремо хочу подякувати підприємствам облспоживспілок – Чаплинській, Херсонській, Скадовській та іншим. До речі, на ярмарку були представлені не лише продукти харчування, а й товари «для душі» — Новокаховське підприємство реалізовувало декоративні рослини, які пристосовані для клімату півдня України, і можуть прикрасити подвір’я херсонців", — зазначила Маргарита Степанова, заступник директора Департаменту агропромислового розвитку ХОДА.

Загалом у цьогорічному агропромисловому ярмарку взяло участь біля 100 аграрних підприємств Херсонщини, які доставили для реалізації близько 400 тонн сільськогосподарської продукції.

Прес-служба Херсонської ОДА