«ФантФест» 2020 запрошує до онлайн-голосування

4 года назад 0

«Вміння фантазувати, створювати нові реальності – це широкі двері в світ нових можливостей», – зауважила Дара Корній, відома письменниця і голова журі відкритого літературного конкурсу творів у жанрі фантастики та фентезі «ФантФест».

Цей конкурс, одним із організаторів якого незмінно виступає Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки, проводиться вже всьоме.

Наразі приймання конкурсних робіт завершилось, усі вони опубліковані на сайті бібліотеки за посиланням.

До 1 травня 2020 року усі шанувальники популярних жанрів можуть знайомитися з оповіданнями, казками, поетичними фантазіями і навіть уривками з повістей та романів, створеними юними письменниками.

Але ці публікації – анонімні, без зазначення імені авторів. Адже на сайті відкрита «кімната для голосування», в якій можна віддати свій голос за ті твори – по одному в кожній віковій групі – які сподобались найбільше.

Організатори конкурсу запрошують долучитися до оцінювання творів цьогорічного сьомого «ФантФесту» усіх бажаючих! За підсумками читацького голосування буде визначено, кому дістанеться «Приз читацьких симпатій».

Голосування триватиме до 1 травня 2020 року.

Паралельно працює компетентне журі, яке визначить переможців конкурсу.

До речі, переможці і номінанти «ФантФесту», окрім дипломів та пам’ятних подарунків, можуть розраховувати також і на опублікування своїх творів у збірнику конкурсу.

Перший такий збірник включав вибрані творів переможців «ФантФесту» 2014-2018 років і був виданий за підтримки Фонду «Рідна країна». Веб-версія цього збірника доступна за посиланням.