Голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер отримав грамоту від базового медичного коледжу

7 лет назад 0

З прекрасним вибором професії і початком нового важливого життєвого шляху сьогодні вітав випускників Херсонського базового медичного коледжу голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер. Про це повідомляє сайт Херсонської обласної ради.

«Навіть знаючи, що держава не завжди щедра по відношенню до людей в білих халатах, ви прийняли для себе рішення ступити на стежку лікарювання. Упевнений, для більшості з вас медицина – не просто сфера зайнятості, а покликання. Адже будь-яка діяльність в цій галузі вимагає самовіддачі, людинолюбства і глибоких знань. Ви зараз тільки ступили на цей складний, але нескінченно важливий шлях. І я бажаю кожному з вас досягти успіхів на цьому терені і головне – любити свою роботу! », – сказав зі сцени Владислав Мангер.

Отримати диплом з відзнакою з рук голови облради удостоїлася випускниця, переможниця конкурсів краси серед дівчат з обмеженими можливостями, «обличчя» медколеджу Марина Зубкова.

«Для участі у всіляких конкурсах нашій Маринці вкрай необхідний був слуховий апарат, і ми щиро дякуємо депутатам обласної ради і особисто Владиславу Мангеру за надану допомогу» , – пояснив присутнім директор Херсонського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Олександр Ракша.


У зв’язку з цим Олександр Олексійович вручив грамоту Владиславу Мангеру.

«За високий професіоналізм, безумовне дотримання Закону України« Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні », постійну меценатську допомогу громадським організаціям людей з інвалідністю, чуйність, активну життєву позицію при вирішенні проблем людей з обмеженими фізичними можливостями», – йдеться в тексті привітання.


Владислав Мангер зазначив, що ця грамота – одна з найдорожчих для нього нагород, адже про проблеми людей з обмеженими можливостями він знає не з чуток. Також керівник облради запевнив, що завжди буде підтримувати хлопців і дівчат, які, незважаючи на обмежені фізичні можливості, прагнуть до здійснення своїх мрій.