Грабіжник з Каланчацького району проведе 4 роки за гратами

4 года назад 0

Злочин стався у січні минулого року. В Каланчацьке відділення поліції зателефонувала схвильована 36-річна місцева мешканка. Вона розповіла, що по дорозі на роботу до неї підбігли двоє невідомих чоловіків, штовхнули її на землю та вихопили з рук сумку, в якій знаходився гаманець з грошима. Поліцейські оперативно затримали підозрюваних і наразі один із них отримав заслужений вирок. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Оперативники районного підрозділу відпрацювали населений пункт і вже через годину затримали громадян, схожих за прикметами, які надала заявниця. Підозрюваними виявились двоє 26-річних місцевих мешканців. Обидва раніше буди судимі за майнові злочини. В ході проведення особистого огляду у одного з чоловіків поліцейські вилучили банківські картки жінки. А сумку з гаманцем грабіжники встигли викинути. Поліцейські знайшли забрані речі та повернули потерпілій.

За скоєний злочин одному із зловмисників суд обрав покарання у вигляді 4 років позбавлення волі. Наразі розглядається питання про обрання міри покарання іншому нападнику.