Громада Херсонщини підтримує Владислава Мангера в розвитку хокею

5 лет назад 0

Громада Херсонщини підтримує голову обласної ради Владислава Мангера у його ініціативах щодо розвитку спорту, зокрема хокею. Сьогодні депутат Херсонської обласної ради Віталій Штанько спільно з мешканцями різних районів регіону (Нижньосірогозький, Новотроїцький та інші) відвідав льдовий палац "Фаворит-Арена". Було зіграно товариські матчі, які, не дивлячись на аматорський рівень їхніх учасників, своєю пристрастю та віддачею не поступались поєдинкам за участі професійних спортсменів.


Успіхи хокейного клубу "Дніпро" в Українській хокейній лізі посилюють зацікавленість громади у даному виді спорту. Матчі херсонської команди в сумі зібрали не одну тисячу людей — як херсонців, так і мешканців області, як хокейних уболівальників, так і пересічних громадян, які вперше бачать клюшку та шайбу. На даний момент "Дніпро" бореться за чемпіонство: хто чекав від клубу, який було створено лише влітку 2018 року, таких турнірних результатів?




За словами Віталія Штанька, депутата Херсонської обласної ради, який представляє Чаплинський район (42-ий виборчий округ), про активний розвиток хокею вже говорить уся Херсонщина. І це заслуга голови обласної ради Владислава Мангера, якому належить ідея відновлення зимових видів спорту і який є Почесним президентом хокейного клубу "Дніпро". Віталій Штанько вважає, це — яскраве підтвердження того, що хокей не обмежується Херсоном. За його словами, логічним продовженням розвитку цього виду спорту став би аматорський чемпіонат Херсонщини. Люди, які хоча б одного разу відвідали хокейний матч, не можуть залишитися до нього байдужими. Тому щодо кількості учасників першості серед аматорів хвилюватися не доводиться: бажаючих стати на ковзани та пережити декілька годин спортивного азарту й напруження вистачить.

А декілька років тому чи міг би хтось подумати, що Херсон буде змагатися з Харковом та Києвом за звання хокейної столиці України?!