Громадська організація Антонівки просить не прибирати маршрут №17 — інакше селище буде відрізане від Херсона

3 года назад 0

В мерії розглядують питання зміни напрямків маршруток та тролейбусів. Деякі автобуси можуть почати їздити іншим маршрутом або взагалі зникнуть.

Голова громадської організації «Антонівська хвиля» Зарудньої Ганна з офіційним листом звернулася до начальника управління транспортної, дорожньої інфраструктури департаменту міського господарства Марини Віркун. Адже на сайті Херсонської міської ради було оприлюднено проект міських автобусних маршрутів загального користування. Звідти активна громадянка дізналася, що маршрут №17 планується змінити. За новим проектом, із Антонівки буде їздити тільки автобус №30, який і сьогодні ходить дуже рідко.

«Довгий час мешканці смт. Антонівка мріяли про такий маршрут та зверталися до міської влади, щоб його впровадили. Він дуже зручний і для мешканців Антонівки, і для мешканців мікрорайону Шуменський. Із обох сторін містянам зручно добиратися до ТРЦ «Фабрика» та Дніпровського ринку. Люди не тільки туди їздять для здійснення покупок, але це й робочі місця для багатьох мешканців. Крім того на цьому шляху багато шкіл, дитячих садочків та таких навчальних закладів, як ХДУ та ФТЛ. А також маршрут №17 надає можливість найближче під’їхати до Залізничного вокзалу. Якщо його прибрати, то мешканцям Антонівки прийдеться з валізами добиратися до вокзалу з пересадками на інші автобуси. Дуже просимо і навіть наполягаємо залишити маршрут №17 незмінним», — попросила голова ГО «Антонівська хвиля» у чиновників. Текст звернення опублікувала в соцмережі.