Херсон отримав бюджет на 2021 рік

4 года назад 0

І знову рекордна кількість депутатів у сесійній залі – 53 з 54 обранців. Херсонська міська рада розпочала третю робочу сесію. На порядку денному – затвердження заступників міського голови, міських комплексних програм розвитку та бюджету Херсона на 2021 рік.

Одним з перших питань депутатський корпус розглянув призначення двох з шести заступників міського голови – Оксани Рукавішнікової та Владислава Кондратова. За якими критеріями обиралися кандидатури, – пояснює секретар міської ради Галина Лугова.

План дій роботи, проходження поліграфу та раціональне використання бюджетних коштів. В результаті тривалого дискусійного обговорення – депутатський корпус підтримав Владислава Кондратова на посаду заступника міського голови з питань ЖКГ. За нього проголосували 51 депутат.

Підтримали депутати і призначення Оксани Рукавішнікової. Вона буде відповідати за питання фінансів та бюджету. Серед першочергових завдань пані Оксана виділяє проведення аудиту всіх сфер життєдіяльності міста.

Окрема увага – затвердженню міського бюджету на наступний рік. За попередніми розрахунками кошторис складає 2 мільярди 712 мільйонів гривень