Херсон відвідає Юлія Тимошенко

6 лет назад 0

У вівторок, 28 липня, Херсон відвідає голова політичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко. Лідер політичної сили завітає до центру Таврійського краю задля того, щоб підтримати мешканців регіону у найбільш проблемних та актуальних проблемах.

В рамках візиту Юлії Тимошенко запланований мітинг, який відбудеться о 17:00 на пл.Свободи. Одним із ключових питань, яке буде обговорюватися з лідером "Батьківщини" — питання незаконних нарахувань боргів за газ. Мешканці Херсонщини, які не мають лічильників, протягом декількох місяців отримували "листи щастя" від газового монополіста. Завдяки оперативній реакції керівництва херсонського осередку "Батьківщини" Юрія Одарченка та Владислава Мангера процеси вдалося призупинити. Але виявилося, що "Херсонгаз" чекає висновків Кабінету Міністрів, і херсонці й досі отримують "листи щастя". Окрім того, під час мітингу буде порушено ряд інших питань, які хвилюють херсонців та мешканців області.

Юлія Тимошенко та "Батьківщина" вже не перший рік борються за соціальну справедливість. Справедливі тарифи та надання якісних житлово-комунальних послуг — далеко не повний перелік питань, вирішення яких партія виносить на перший план. Жителі Херсонщини мають розуміти: є люди, які хочуть почути їх та готові захищати їхні права на інтереси на усіх рівнях.

Усі небайдужі та зацікавлені мешканці міста та області мають змогу взяти участь у мітингу, який відбудеться 28.08.2018 о 17:00 на пл.Свободи.