Херсонців просять сплатити за опалення, якщо є така фінансова можливість

2 года назад 0

Херсонська ТЕЦ закликає херсонців за наявності фінансової можливості сплатити за опалення. Завдяки сумлінним платникам, Херсонська ТЕЦ безперебійно постачає теплоносій, зігріваючи оселі. Не зважаючи на це, у підприємства є ряд фінансових зобов’язань, які воно має виконувати за будь – яких умов. 

Про це йдеться у повідомленні на сторінці Херсонської міської ради у соцмережі.

"Чи завершимо ми сезон 2021/2022р.р. стабільно та безаварійно? Як пройде літня ремонтна кампанія? Чи вистачить коштів розрахуватись за спожитий природний газ? Сьогодні левова доля цих та інших питань знаходиться в руках наших абонентів. Адже станом на 16 березня 2022 року загальна заборгованість споживачів – фізичних осіб складає більше 250 млн. грн.

Ми розуміємо, в умовах сьогодення важко думати про питання, які не стосуються забезпечення власного виживання. Але, якщо ми допустимо падіння одного із найбільших теплопостачальних підприємств міста, повірте, підняти його буде, майже, неможливо", — пояснюють тепловики.

І просять при наявності фінансової можливості сплатити за опалення, отримане у лютому 2022 року.

Це можна зробити, як дистанційно:

– через «Кабінет користувача» на сайті tec.ks.ua;

– сплатити онлайн на сайті АТ «Херсонська ТЕЦ» через МТБ -Банк;

– за допомогою банківської картки через сайт або мобільний додаток відповідного банку;

– за допомогою банківської картки через онлайн-системи Приват24, Easypay,

так і у касах ТЕЦ № 1 (пл. Павла Дубинд, 3, з 8 до 13 години) та № 2 (пр. 200 років Херсона, 7-А, з 9 до 13 години) БЕЗ КОМІСІЇ.