Херсонець отримав від патрульних четвертий протокол за керування в нетверезому стані

4 года назад 0

На вулиці Шевченка вчора близько опівночі патрульні побачили автомобіль ВАЗ-2106. У транспортного засобу не працювали габаритні вогні, тож інспектори вирішили його зупинити. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Однак водій після зупинки раптово вискочив з автомобіля й побіг. За лічені секунди охоронці порядку його наздогнали. І відразу зрозуміли причину втечі – у чоловіка поліцейські помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Крім того, той не мав водійського посвідчення та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Патрульні встановили, що херсонця позбавлено права керування рішенням суду у грудні минулого року. Після цього на нього ще двічі складали протоколи за керування в нетверезому стані, однак рішення за ними досі не прийняті.

Цього разу чоловік відмовився проходити у визначеному законом порядку огляд у медичному закладі.

Тож інспектори склали на 29-річного херсонця четвертий протокол – за ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування у стані сп’яніння) КУпАП. Також на нього винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування особою, позбавленою такого права) КУпАП. Автомобіль охоронці порядку евакуювали на арештмайданчик.

Загалом минулої доби патрульні задокументували 6 випадків керування в нетверезому стані.