Херсонська лікарня ім А. і О. Тропіних працює у звичному режимі

2 года назад 0

Потік пацієнтів до стаціонарних відділень та поліклінічних підрозділів Херсонської міської клінічної лікарні ім. А. і О. Тропіних залишається сталим. Про це повідомили на сторінці закладу у Фейсбук.

 

“Новий тиждень в лікарні Тропіних розпочався у звичайному режимі. За 16 та 17 травня до дорослих поліклінік звернулося близько 1000 пацієнтів, в тому числі 396 до лікарів основних спеціальностей. Лікарем-ендокринологом оглянуто 97 хворих, в основному це люди з інсулінозалежним цукровим діабетом, які того ж дня змогли отримати інсулін”, — йдеться у пості.

Також повідомляється, що фахівці амбулаторії консультують пацієнтів, проводять процедури та профілактичні огляди, тестують на COVID-19, працюють у денних стаціонарах та ФАПах, роблять ендоскопічні обстеження, щеплення, надають направлення на стаціонарне лікування у відділеннях лікарні.

У дитячих поліклініках медичну допомогу у ці дні було надано 280 дітям. До дитячого відділення за минулі дві доби госпіталізовано 3 дітей. Лікарі жіночої консультації прийняли 154 пацієнтки, в тому числі 6 вагітних взято на облік, надано 64 консультації телефоном.   

До приймального відділення поступають люди здебільшого з приводу загострення хронічних захворювань, а також гострою патологією:

“За дві минулі доби до приймального відділення звернулося 48 хворих, до травматологічного пункту зареєстровано 45 звернень з приводу побутових травм. Проведено 6 планових та 4 ургентних оперативних втручання. А в акушерському відділенні побачили життя 2 дівчинки. Загалом від початку року в лікарні народилося 309 дітей”, — повідомили у закладі.