Херсонська школа вищої спортивної майстерності святкує 40-річчя

5 лет назад 0

Сьогодні, 28 грудня, своє 40-річчя святкує комунальний заклад «Херсонська школа вищої спортивної майстерності» Херсонської обласної ради.

З нагоди ювійлейної дати керівництво закладу зібрало у святковій залі спортсменів-ветеранів, які розпочинали свою спортивну кар’єру у стінах ШВСМ, а також людей, які працюють на розвиток та вдосконалення спортивної бази закладу.

Від імені Херсонської обласної ради, як засновника Херсонської школи вищої спортивної майстерності, ювілярів привітала заступник голови Оксана Рукавішнікова. Вона побажала і спортсменам, і керівництву успіхів. Одним у спортивних змаганнях, другим у трудовій діяльності. А самій Школі стрімкого розвитку та найвищих нагород світу.

Відзначимо, за рахунок коштів обласного бюджету у 2018 році проведено капітальний ремонт та модернізацію третього та четвертого поверхів гуртожитку ШВСМ. Завдяки цьому сьогодні заклад надає сучасні послуги проживання та може розміщувати цілі збірні команди України з різних видів спорту. Окрім цього, цілком оновлено спортивний зал відділення веслування академічного ШВСМ, закуплені нові сучасні тренажери Concept 2. А наприкінці 2018 року розпочав працювати реконструйований спортивний зал відділення з веслування на байдарках і каное.

За вагомий внесок в активну співпрацю у вихованні спортсменів найвищого рівня, глибоке порозуміння перспектив у розвитку спорту вищих досягнень в Херсонській області та вдосконалення спортивної бази школи, як центру підготовки збірних команд України з веслувальних видів спорту, а також прославлення рідної Херсонщини на національній та міжнародній спортивній аренах та створення її позитивного іміджу адміністрація закладу оголосила подяки голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру та депутатам обласної ради VІІ скликання – Володимиру Шадріну та Юрію Ромаскевичу. Такими ж подяками директор закладу Олексій Мотов відзначив спортсменів-ветеранів та найкращих тренерів.