Херсонські моделі виступили на Fabrika Fashion Day

4 года назад 0

20 жовтня на головному подіумі міста, у ТРЦ «Фабрика», відбулась найяскравіша подія у світі моди. Нові колекції одягу, взуття та аксесуарів були представлені в рамках щорічного стильного заходу на FabrikaFashionDay. Організаторами заходу є ТРЦ «Фабрика» та модельна агенція Catwalkmodelmanagement.

Традиційно на подіум виходили не лише моделі стандартних розмірів, але й моделі з більш пишними формами, моделіSize+. Також маємо відзначити, що цьогоріч у показах приймали участь і діти, наймолодшій дівчинці щойно виповнилось 7 років. Яке ж воно модельне життя? На це та інші питання нам відповіла Олена Купчевська – керівник модельної агенції Catwalkmodelmanagement.
Яким чином дівчата потрапляють на FabrikaFashionDay?

Кожні пів року наша модельна агенція та ТРЦ Фабрика проводить кастинг для участі у FabrikaFashionDay. Кожен бажаючий може прийняти участь. Дівчаток та хлопців ми, зазвичай, оцінюємо не лише за вмінням дефілювати. У цій справі дуже важлива харизма, ми шукаємо природне вміння трансформуватися під будь який образ.
Але ж на подіумі вони показують саме дефіле, де ж беруться ці вміння?

 У агенції Catwalkmodelmanagement є модельна школа, яка працює вже більше шести років, випускники саме цієї школи зараз підкорюють подіуми Тайвані, Кореї, Китаю, Індії, Турції, Японії та Італії, а починали вони саме з показів на FabrikaFashionDay.

Що саме вивчають моделі ушколі Catwalkmodelmanagement і чи є якісь критерії відбору майбутніх учнів?

Програма нашої школи розроблена таким чином, що кожен бажаючий має нагоду пройти навчання, навіть якщо, параметри або зріст не відповідають загально прийнятим стандартам. Ми готуємо не лише професійних моделей. У нас працюють педагоги з дефіле й фотокласу, стилістики, акторської майстерності, дієтології, є також окрема дисципліна, яка називається «сценічне дефіле», де ми готуємо дівчаток до конкурсів краси. Курс навчання триває чотири місяці, за цей короткий час дівчата та хлопці дуже змінюються, стають більш впевненими у собі, навіть,якщо і не обирають моделінг за майбутню кар’єру.

У показах приймали участь діти. З якого віку доцільно відправляти дитину до модельної агенції?

Мені здається, що це питання вирішується батьками індивідуально. До нашої школи можна потрапити з семи років. Це той вік, коли вони вже достатньо дорослі, щоб пройти навчання та продемонструвати свої вміння на подіумі. До речі, найулюбленіша дисципліна маленьких моделей – це стилістика, тому що там їм офіційно дозволено наносити макіяж.

Останнє питання, але напевно найцікавіше. Моделі Size +. Хто ж їх навчає?

Ці жінки щорічно виборюють прихильність глядачів, я згодна. Дефіле з ними займаюсь я. Щоразу перед FabrikaFashionDay ми зустрічаємося задля репетицій, вчимо якою має бути постава, як тримати руки, вчимо не опускати підборіддя, та звичайно готуємось, знову буті найгарнішими.

То в агенції є курси для жінок?

Так, жінки будь якого віку можуть пройти курс з дефіле та фотокласу. Навчання проходить у маленьких групах або індивідуально. Бути гарною і впевненою у собі жінкою – це не питання віку, це питання вибору. Кожна учениця школи Catwalkmodelmanagement обрала шлях краси та жіночності. Запрошую усіх бажаючих долучитися до нашого маленького модельного світу. Наступний курс стартує з 9 листопада. Стань моделлю з Catwalkmodelmanagement.

Купчевська Олена
Керівник модельної агенції
Catwalkmodelmanagement
+380660903115
catwalkmm.ukraine@gmail.com
@catwalk__models

Читайте также: В херсонском Ботаническом саду прошел бал хризантем