Херсонські партульні отримали нового керівника

6 лет назад 0

Сьогодні, 14 травня, у Херсоні перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький представив особовому складу нового начальника управління патрульної поліції Херсонської області. Про це повідомила прес-служба відомства.

Олексій Білошицький зазначив, що Костянтин Дронгаль служить у поліції від самого початку роботи патрульної поліції України.

«Він проявив себе як справжній професіонал, налагодив роботу в колективі. Це надійний та чесний працівник. Зі впевненістю можу сказати, що колектив патрульної поліції Херсонської області — у надійних руках», — зазначив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Нацполіції України.

Т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олексій Манжиєвський висловив упевненість, що співпраця з новопризначеним керівником буде плідною, а жителі Херсона зможуть гідно оцінити її результати.

Новопризначений керівник Управління патрульної поліції Херсонської області Костянтин Дронгаль запевнив, що весь набутий професійний досвід спрямує на досягнення поставлених завдань. І найголовніше – на забезпечення правопорядку, забезпечення безпеки людей та підвищення рівня довіри населення до поліції.

«Як керівник, зроблю все можливе, щоб виправдати довіру особового складу, керівництва та громадян», — наголосив Костянтин Дронгаль.