Херсонські патрульні оперативно розшукали винуватця ДТП

5 лет назад 0

Виклик про ДТП із постраждалими на вулиці Підпільній отримали патрульні позавчора близько 20-ї години. Заявниця повідомляла, що в її автомобіль BMW в’їхав Daewoo Lanos, а пасажир останнього отримав тілесні ушкодження.

Інспектори негайно вирушили за адресою. Там поліцейські побачили вказаний BMW із механічними пошкодженнями. Іншого транспортного засобу на місці не було. Очевидці розповіли патрульним, що винуватець пригоди з місця втік. Його ж травмованого пасажира забрала швидка.

Громадяни запам’ятали номерний знак автомобіля втікача. Інспектори передали в ефір орієнтування й за кілька хвилин інший екіпаж виявив вказаний Daewoo на вулиці Робочій. Транспортний засіб мав характерні пошкодження.

Чоловіка за кермом упізнали свідки. Поліцейські помітили у водія під час спілкування ознаки алкогольного сп’яніння. Також патрульні встановили, що травмований пасажир від медичної допомоги відмовився і просто втік від лікарів. Тож інспектори розпочали оформлення ДТП.

Винуватець пригоди відмовився пройти у встановленому законом порядку огляд за допомогою алкотесту «Драгер» на місці та в медичному закладі. Поліцейські встановили, що він під час руху не був уважним, не обрав безпечної швидкості й скоїв наїзд на припаркований BMW, після чого покинув місце пригоди.

Патрульні склали на 27-річного херсонця адмінматеріали за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Його автомобіль інспектори евакуювали на арештмайданчик.