Херсонські рятувальники провели акцію у пришкільному таборі

7 лет назад 0

6 червня в рамках громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» каланчацькі рятувальники завітали до літнього дитячого табору організованого при каланчацькій загальноосвітній школі №2. Під час зустрічі вони поспілкувалися з дітьми на теми: «Безпечний відпочинок на воді», «Правила безпечного відпочинку у природних екосистемах», «Правила поводження при пожежі».

Також детально розповіли про небезпеку, що несуть в собі вибухонебезпечні знахідки, що залишилися на згадку від минулих війн на території Каланчацького району. Далі ДСНСівці зіграли з дітьми у вікторину, задавали запитання на пожежну тематику, не було жодного запитання, на яке б діти не знали відповіді і це дуже порадувало рятувальників. А ще рятувальники познайомили дітей з пожежним автомобілем та спорядженням. До того ж, кожен спробував себе в ролі пожежника, гасив умовну пожежу взяв участь у перетягуванні рукава, повідомляє ГУ ДСНС України у Херсонській області.

Рятувальники переконані, що проведення подібних заходів за участю дітей є важливим вкладом в їх виховання, а це у майбутньому дасть можливість виховати нове покоління більш знаючим, як поводитися при різних надзвичайних ситуаціях.