Херсонський бізнес придбав 963 «курортних» ліцензії

5 лет назад 0

Станом на 1 червня 2019 року за інформацією управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі херсонські бізнесмени отримали 2652 ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами, в т.ч. на місця торгівлі в курортних зонах — 963 ліцензії. Найбільш позитивна динаміка зростання кількості оформлених ліцензій спостерігається в курортних зонах Генічеського — на 15 відс. — та Голопристанського районів — на 10 відс. — ліцензій більше ніж торік. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Загалом на Херсонщині працює 2310 суб’єктів господарювання у сфері роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

У своїй підприємницькій діяльності бізнесмени використовують 6170 діючих ліцензій для роздрібної торгівлі підакцизними товарами на території нашої області. З них: 3587 ліцезій для реалізації алкогольних напоїв, ще 2583 ліцензії для продажу тютюнових виробів.

На особливому контролі спеціалістів фіскальної служби залишаються всі торговельні об‘єкти курортної зони нашої області, які мають здійснювати роздрібну торгівлю підакцизними групами товарів, лише за наявності ліцензій.