Херсонський бізнесмен не розпізнав «псевдоподатківців»

6 лет назад 0

Про це днями попереджав в.о. начальника управління внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Херсонській області Сергій Фролов, однак на території Херсонської області вже є бізнесмен, який погодився уникнути податкової перевірки за допомогою «податкових» телефонних шахраїв. 

Так приватному підприємцю одного з районів нашої області на робочий телефон зателефонувала невідома особа, яка за винагороду у розмірі 36 тис. грн., запропонувала «вирішити питання» з податковою перевіркою його магазину. Бізнесмен швиденько перерахував кошти, а коли оговтався повідомив чергового ГУ Національної поліції України в Херсонській області. Факт зареєстровано в ЕРДР за ст.190 ч.1 КК України «шахрайство».

Увага! Дзвінки псевдоподатківців надходять із мобільних телефонів +38 (066) 260-87-02,  +38 (095) 731-58-62 осіб, які можливо відбувають покарання у  місцях позбавлення волі.

Також злочинці можуть використовувати інші номери телефонів та розрахункові рахунки інших банківських установ, представляючись керівництвом або іншими посадовими особами фіскальної служби області, та шахрайським шляхом вимагати грошові кошти.

Бізнесмени Херсонщини, працюйте у правовому полі та вчасно сплачуйте податки! Якщо вам телефонують від імені керівництва або інших посадових осіб фіскальної служби області та вимагають чи просять грошові кошти, негайно повідомляйте управління внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Херсонській області за телефонами: (0552) 42-76-41, (0552) 42-76-99, (0552) 42-76-92. Ваша безпека — у ваших руках!

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області