Херсонський оперативник Сергій Зубенко проходить відбір у штурмову бригаду «Лють»

1 год назад 0

Оперативник з 18-річним досвідом роботи у правоохоронних органах Сергій Зубенко записався до штурмової бригади “Лють”. Він ніс службу на блокпостах та наглядових пунктах у Луганській області: місті Щастя, Станиці Луганській, Трьохізбенці, проводив зачистку населених пунктів від ДРГ та колаборантів, патрулював території вздовж лінії розмежування. Повідомляє поліція Херсонщини.

“Я хочу бути корисним своїй державі, тому піти у «Лють» – це мій свідомий вибір. Я маю досвід, навички і мотивацію, вірю у нашу перемогу і знаю, що для цього зробити. Ми вже пройшли стільки всього і не маємо права зупинятися. Окрім нас ніхто не виборюватиме нашу свободу. Ми дійдемо до кінця, звільнимо всі наші землі та відновимо цілісність своїх кордонів”, — зазначив Сергій.

Сергій із родини правоохоронців, працював в оперативних підрозділах поліції Бериславського району, Херсона та нині тимчасово окупованої Нової Каховки. У 2015 році він добровольцем пішов у батальйон особливого призначення «Луганськ 1». За 6,5 років в АТО/ООС пройшов найгарячіші фази бойових дій на Луганщині.