Херсонський прикордонний загін у поточному травні місяці затримав переміщення товарів на суму більш ніж 17 млн грн

3 года назад 0

Протягом травня 2021 року військовослужбовці Херсонського прикордонного загону під час здійснення прикордонного контролю оформили 52 тисячі 124 особи, 50 літаків, 449 морських суден та 5685 автомобілів. 78 іноземцям прикордонники відмовили у пропуску на територію України. Цє тони документів та тисячи часів роботи.

Про це в бесіді з виданням Online НК доповів помічник начальника прикордонного загону – начальник прес-служби Іван Шевцов.

За порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї до адміністративної відповідальності притягнули 53 особи, ще 102 громадянина були притягнуті до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму та режиму в пунктах пропуску. Що складає немаленьку суму штрафів у бюджет країни. Більшість ціх порушників віхало до України не з того боку.

За результатами паспортної роботи військовослужбовці виявили 1 підроблений та 43 недійсні паспорти.

Також під час оглядової роботи спільно з представниками ДФС та самостійно прикордонники у 8 випадках

Протягом травня 2021 року військовослужбовці Херсонського прикордонного загону під час здійснення прикордонного контролю оформили 52 тисячі 124 особи, 50 літаків, 449 морських суден та 5685 автомобілів. 78 іноземцям прикордонники відмовили у пропуску на територію України.

За порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї до адміністративної відповідальності притягнули 53 особи, ще 102 громадянина були притягнуті до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму та режиму в пунктах пропуску.

За результатами паспортної роботи військовослужбовці виявили 1 підроблений та 43 недійсні паспорти.

Також під час оглядової роботи спільно з представниками ДФС та самостійно прикордонники у 8 випадках виявляли заборонені до переміщення товари та предмети на загальну суму понад 17 мільйонів 400 тисяч гривень та дві одиниці зброї.

За результатами патрулювання водної ділянки відповідальності прикордонники загону виявили 50 заборонених знарядь лову, 58 кілограмів морепродуктів та 5 осіб притягнули до відповідальності за порушення правил використання об’єктів тваринного світу.