“Херсонтеплоенерго” планує взяти черговий кредит на виплату зарплат 

3 года назад 0

Комунальне підприємство “Херсонтеплоенерго” планує взяти черговий кредит для виплати зарплат працівникам. Про це повідомили місцеві ЗМІ, посилаючись на прес-службу міськради. 

Зокрема, кредитне питання розглянули та підтримали члени “архітектурної” депутатської комісії під керівництвом екс-директора “Херсонтеплоенерго” Сергія Харченко. Щоправда, неповідомляють умови та сума позики. Також було рекомендовано комунальникам звернутися до Департаменту бюджету щодо надання поворотної фінансової допомоги.

І тут варто зазначити, що минулого опалювального сезону “Херсонтеплоенерго” під керівництвом Сергія Харченко вже брало 10 млн гривень кредиту під заставу майна комунального підприємства. Чи виплатили борг банку, невідомо. А члени робочої групи, яка досліджувала роботу комунального підприємства, було встановлено, що “Херсонтеплоенерго” навмисно готували до банкрутства. 

Додамо, що місто також планує взяти кредит на суму 300 мільйонів гривень . Відповідний проект рішення депутати Херсонської міськради мають розглянути вже на черговій сесії.