Як на Херсонщині святкуватимуть День Незалежності

6 лет назад 0

Херсонщина активно готується до святкування Дня Незалежності України. Яскраві фестивалі, виступи українських зірок, розважальні програми – очікують на мешканців та туристів. Не пропустіть можливість зарядитися неймовірною енергією та відпочити душею.

24 серпня на території відкритого креативного простору Urban CAD усі бажаючі зможуть насолодитися прямою трансляцією концерту «Океан Ельзи». Відомо, що концерт відбудеться на найбільшій арені країни — столичному НСК "Олімпійський". Цей виступ стане першим концертом, який "Океани" дадуть після майже річної паузи. Початок трансляції о 20:00 .

Поціновувачів велоспорту запрошують на першу дитячу гонку на «Кубок Поліції». Учасники матимуть змогу ознайомитися з роботою поліцейських, посидіти за кермом патрульного автомобіля та перевтілитися у поліцейського за допомогою спецприладдя. Перші учасники у своїх вікових категоріях отримають пам'ятні подарунки від, а переможець – «Кубок Поліції». Захід розпочнеться о 16:00 поблизу Лебединки.

На святкування Дня Незалежності України до Херсона завітає відомий український кавер-гурт «B&B Project». Молоді виконавці подарують безліч приємних емоцій та незабутні враження. Незвичайне поєднання бандури та акордеону дозволить відчути душу і красу української музики. Виступ планується на площі свободи з 19:30.

У п`ятницю на мешканців та гостей Каховки очікує виступ херсонського кавер-бенду FRIENDS. Окрім цього, запальна дискотека, розважальна програма для дітей, веселі аніматори, конкурс фарб Аквагрим та шоу мильних кульок. Також вперше у Каховці відбудеться конкурс на кращу українську сорочку міста. Власники найгарніших вишиванок отримають цінні призи в номінаціях: краща жіноча, краща чоловіча, краща дитяча вишиванка (хлопчик, дівчинка), а також краща сім’я у вишиванках.

На території Ботанічного саду відбудеться фестиваль під назвою «Екофест». Родзинкою вечора стануть виступи херсонських рок-гуртів. Окрім цього організатори підготували численні конкурси та ігри. Для поціновувачів яскравого влаштують фарби Холлі. Початок фестивалю планується о 18:00.

Розклад заходів, підготовлені ХОДА можна переглянути за посиланням.