Як у Чаплинці чиновниця отримала задарма та намагається приватизувати службову квартиру

4 года назад 0

У Чаплинці чиновниця використала службове становище для безкоштовного отримання квартири – такий гучний заголовок ми побачили на одному з херсонських сайтів, потім отримали звернення від депутатів Чаплинської селищної ради, з інформацією про незаконне володіння службовим житлом. Хіба це не причина перевірити інформацію? До Чаплинської селищної ради знімальна група Херсон плюс навідалась без попередження, тож ні голови Олексія Фаустова, ні секретаря селищної ради Ірини Котик на місці не застали.
Питання стосовно незаконного отримання квартири неодноразово порушувала депутатка селищної ради Олена Коваленко, тож першочергово направляємося до неї. Пані Олена не приховує, про ситуацію дізналася від обурених освітян.

Незаконне отримання квартири та спроба скандальної приватизації у Чаплинці не обговорюють лише ледачі. В епіцентрі скандалу – секретарка Чаплинської селищної ради Ірина Котик. Люди звинувачують чиновницю у використанні власної посади під час отримання службового житла у новобудові на вулиці Грушевського. І наразі начебто, здає квартиру в оренду новопризначеному голові Чаплинської райдержадміністрації Володимиру Галицькому.