Житель Білозерського району скоїв крадіжку з цвинтаря для покращення матеріального становища

6 лет назад 0

У Білозерське відділення поліції звернулася 60-річна жителька одного з сіл. Жінка повідомила, що на цвинтарі з могили її родича невідомий вкрав металеву огорожу.

Поліцейські відпрацювали населений пункт і з’ясували, що нещодавно житель цього ж села придбав металеву огорожу. Під час бесіди з чоловіком він розповів поліцейським, що огорожу йому продав односелець. Покупець встановив викрадений паркан на своєму городі, не здогадуючись, що він з цвинтаря.

Зловмисником виявився 34-річний місцевий житель, який ніде не працює та зловживає спиртними напоями. Він пояснив, що крадіжкою хотів покращити своє скрутне матеріальне становище. Чоловік перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території району.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України "Крадіжка" (карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років).

Відділ комунікації поліції Херсонської області