Житель Голої Пристані засуджений на 9 років ув’язнення за вбивство співмешканки

6 лет назад 0

Злочин стався восени минулого року в місті Гола Пристань. Ввечері сусіди почули крики жінки про допомогу, потім з квартири вийшов чоловік і попросив людей викликати «швидку», тому що він побив цивільну дружину. Сусіди зайшли в квартиру і в кухні на підлозі побачили 48-річну господарку, яка була без ознак життя. Жінка померла від численних ножових поранень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники поліції затримали 52-річного співмешканця, чоловік був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Протверезівши, він розповів обставини скоєння злочину. З його слів, ввечері він повернувся додому у нетверезому стані і жінка почала його сварити. Чоловік намагався її заспокоїти, але співмешканка продовжувала сварку. Тоді він схопив ніж і завдав жінці кілька поранень у різні частини тіла. Коли зрозумів, що накоїв, то пішов до сусідів по допомогу.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Суд визнав чоловіка винним у інкримінованому йому злочині та призначив покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.